Close sidebar
Close sidebar

Temperaturi scazute, ploi torentiale, vant si bruma in aproape toata tara, de marti pana joi

Vremea va deveni deosebit de rece, de marti pana joi, in aproape toata tara vor fi ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si se va produce bruma, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit informarii transmise de ANM, de marti dupa-amiaza va ploua in sudul, sud-estul si centrul tarii, iar in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, indeosebi la altitudini mari, vor fi precipitatii mixte.

Ploile vor avea mai ales caracter de aversa si vor fi perioade de timp in care vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si, posibil, grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15 litri pe metru patrat si, in unele zone, 25-30 de litri pe metru patrat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Incepand de marti, vremea va deveni deosebit de rece pentru aceasta perioada, iar in cursul diminetilor, in special a celei de joi, se va produce bruma, local in nord-vest, centru si nord si pe spatii mai restranse in restul tarii, cu precadere in zonele de deal.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI