Așadar, bateriile de baie pot avea un impact major asupra întregii estetici a unei băi. Enumerăm mai jos stilurile aflate în tendințe pentru a te ajuta să oferi o actualizare modernă băii tale.

Tendințe în materie de baterii de baie în 2023

Minimalismul rămâne o opțiune de design populară pentru mulți proprietari de locuințe; aceștia preferă produsele care se estompează în fundal în loc să ocupe un loc central în baie.

Combinarea stilului minimalist cu funcționalitatea este o caracteristică a băilor moderne contemporane.

Citește și: Cum poți obține mai mult spațiu în interiorul casei

Finisajele bateriilor de baie sunt, de asemenea, semnificative în stabilirea tendințelor contemporane- negrul mat și alama să continue să fie populare în spațiile de baie datorită aspectului lor elegant și durabilității.

Iar dacă nu știi de unde poți achiziționa baterii de baie moderne și de calitate( baterii cada, dus, lavoar și bideu), consultă neakaisa.ro!

1.Baterii cu monocomandă

Un element care ilustrează dorința de minimalism în cazul bateriilor de baie este designul cu monocomandă. Acesta este cel mai comun tip de acționare.

Bateriile cu monocomandă sunt disponibile în diferite stiluri, materiale și finisaje. De asemenea, sunt mai ușor de instalat, necesită mai puțină întreținere și sunt mai simplu de utilizat. 

Aceste modele nu ocupă mult spațiu pe lavoar- se instalează cu ușurință pe o chiuvetă standard cu o singură gaură sau pot fi montate pe baza de lavoar.

În plus, în spațiile comerciale, unde este necesar un număr mai mare de baterii, modelele cu monocomandă sunt opțiuni atractive, deoarece ocupă mai puțin spațiu decât alte variante.

Baterie lavoar inalta Rea Falcon - Neakaisa

Baterie lavoar inalta Rea Falcon - Neakaisa

[Sursa foto: http://www.neakaisa.ro/]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

2.Baterii de baie cu finisaj negru mat

În perioada contemporană, oamenii preferă bateriile negre din două motive. În primul rând, ascund cu ușurință petele și, în al doilea rând, oferă un contrast sau o potrivire fără efort cu mobilierul și decorul. Bateriile negre mate sunt, de asemenea, foarte durabile.

În plus, negrul a fost întotdeauna o culoare versatilă și elegantă, simbolizând simplitatea și funcționalitatea. Are cel mai bun efect asupra designului interior și arhitecturii moderne.

Citește și: Cinci motive pentru care să alegi baterii de baie încastrate

Din punct de vedere psihologic, o cameră complet neagră poate părea copleșitoare și sumbră. Cu toate acestea, oferă un contrast excelent atunci când este combinată cu orice altă culoare.

Ca urmare a capacității de a funcționa bine cu piesele de decor moderne, cum ar fi obiecte din sticlă și corpurile de iluminat din crom lustruit, bateriile negre reprezintă o alegere atractivă în băi.

Baterie cada - dus incastrata Hansgrohe Vernis Shape negru mat fara corp ingropat - Neakaisa

Baterie cada - dus incastrata Hansgrohe Vernis Shape negru mat fara corp ingropat - Neakaisa

[Sursa foto: http://www.neakaisa.ro/]

3.Baterii de baie aurii

Bateriile de baie aurii adaugă căldură și eleganță. De zeci de ani, acestea au fost la modă și vor continua să fie populare și în 2023 și în viitorul apropiat. Acestea accentuează aspectul delicat al unei băi, îmbunătățind senzația relaxantă și primitoare a acesteia.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sunt disponibile diferite finisaje pentru auriu, astfel încât poți alege auriu lucios sau periat.

Baterie lavoar incastrata FDesign Flusso auriu lucios cu corp ingropat - Neakaisa

Baterie lavoar incastrata FDesign Flusso auriu lucios cu corp ingropat - Neakaisa

[Sursa foto: http://www.neakaisa.ro/]

4.Baterii de baie care beneficiază de tehnologii inovative

Tehnologia a parcurs un drum lung în transformarea experienței din baie. În trecut, această încăpere era neglijată și nu era considerată o prioritate de către constructori și designeri. În perioada actuală a devenit una dintre cele mai somptuoase încăperi din casă.

Tehnologia și-a făcut loc în categoria bateriilor de baie sub forma unor senzori care detectează fluxul de apă, baterii touchless și funcții reglabile care permit proprietarilor să controleze presiunea și temperatura apei.

Citește și: Piatra naturală- TOP 5 alegeri inspirate pentru casa ta

Pe termen lung, aceste baterii economisesc energie și bani prin reducerea semnificativă a consumului de apă și de energie.

Acum că știi care sunt cele mai populare baterii de baie, nu mai rămâne decât să le alegi pe cele care se potrivesc perfect designului băii tale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si