Close sidebar
Close sidebar

Terifiant! Au fost descoperiți copiii răpiți! După zile întregi de căutări, au fost găsiți mutilați

Caz terifiant! Șase copii cu vârste cuprinse între 2 și 9 ani au fost găsiți fără viață. Aceștia au fost răpiți și mutilați.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei șase copii descoperiți în sud-estul Tanzaniei au murit în chinuri groaznice. Autoritățile spun că ridn trupurile lor lipseau.

“Crimele sunt strâns legate de superstiţiile din zonă, iar mulţi cred că prin astfel de practici barbare vor scăpa de vrăji şi farmece”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Citeste si: A murit una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la BBC. Era mama a doi copii

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Un prim suspect a fost reținut. Acesta este rudă cu trei dintre copii. În total, 10 minori au fost daţi dispăruţi la începutul lunii decembrie, 4 dintre ei fiind găsiţi în viaţă.

Uciși într-un mod sadic din cauza unor superstiții

Potrivit unor surse, vracii din zona spun oamenilor că anumite părţi din corp au proprietăţi speciale şi îi salvează de boli şi ghinion.

“Facem un apel către toţi părinţii şi profesorii din zona să fie în alertă. Copiii trebuie să ştie cum să procedeze atunci când sunt abordaţi de străini”, a mai declarat purtătorul de cuvânt.

Citeste si: Mesajul postat înainte de atac de elevul care și-a înjunghiat profesoara: "Nu am frică"

Micuţii au fost răpiţi din propriile case, în timp ce părinţii se aflau la piaţă, unde îşi vindeau marfă.

Trupurile mutilate nu mai aveau urechi şi nici dinţi.

O anchetă este în plină desfăşurare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI