Close sidebar
Close sidebar

Teroare in Capitala. RATB trimite acasa angajatii din centrele de reincarcare a cardurilor, din cauza caldurii

RATB a anuntat vineri ca angajatii din centrele de reincarcare a cardurilor nu vor lucra vineri, pana la ora 16:00 si sambata, incepand cu ora 12:00, din cauza caniculei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In conditiile in care meteorologii au emis cod portocaliu de canicula in Bucuresti, pentru vineri, si cod rosu pentru sambata, RATB a decis sa trimita acasa angajatii din centrele de reincarcare a cardurilor. „Centrele de reincarcare a cardurilor RATB vor fi inchise vineri intre orele 11:30-16:00 si sambata, de la ora 12:00 pana la sfarsitul zilei, din cauza caldurii”, informeaza Regia.

Centrele se vor redeschide duminica.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Astfel, bucurestenii care calatoresc in intervalul orar mentionat, fara titlu de calatorie, nu vor primi amenda.

Regia precizeaza ca activitatea de control se va axa doar pe prevenirea si informarea calatorilor.

Astfel, in judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Galati, Braila, Vaslui si Iasi, precum si in municipiul Bucuresti si in zona joasa de relief a judetelor Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Bacau si Neamt, se vor inregistra temperaturi maxime extreme comparabile cu recordurile absolute ale perioadei, situate frecvent intre 38 si 41 de grade Celsius, iar in sudul Olteniei si al Munteniei valorile termice vor urca spre 42-44 de grade Celsius.


Sursa foto: BucurestiFM.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI