Tii post dar n-ai chef sa gatesti? Uite solutia delicioasa, rapida si fara carne. Trebuie sa o incerci
Iata o reteta simpla de bruschete. Rosiile dulci, in combinatie cu busuiocul, vor alcatui perechea perfecta pentru aceste bruschete pe care le poti servi ca aperitiv.
Ingrediente
1/2 paine
1 catel de usturoi
2-3 rosii coapte
1 legatura mica de busuioc verde (frunzele alese)
sare grunjoasa
ulei de masline
otet alb
Mod de preparare
Tai painea
felii groase de aproximativ 1 cm. O prajesti pe gratarul cu lemne sau in tigaia grill. Freci usor feliile de paine cu un catel de usturoi taiat, de cateva ori, apoi le stropesti cu putin ulei de masline. Le condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Alegi cele mai coapte rosii inainte de a face toppingul. Le speli, le iandepartezi cotorul si le scoti semintele. Le asezi intr-un bol, rupi frunzele de busuioc, condimentezi cu sare si piper, apoi torni o cantitate generoasa de ulei de masline si le stropesti cu otet, pentru a echilibra aromele dupa gustul tau. Le pui pe feliile de paine prajita fie taiate in bucati mai mari, fie tocate fin. La final,decorezi cu frunze de busuioc.

Ingrediente

1/2 paine

1 catel de usturoi

2-3 rosii coapte sau proaspete

1 legatura mica de busuioc verde (frunzele alese)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

sare grunjoasa

ulei de masline

otet alb

Mod de preparare

Tai painea felii groase de aproximativ 1 cm. O prajesti pe gratarul cu lemne sau in tigaia grill. Freci usor feliile de paine cu un catel de usturoi taiat, de cateva ori, apoi le stropesti cu putin ulei de masline.

Le condimentezi cu sare si piper, dupa gust.Alegi cele mai coapte rosii inainte de a face toppingul.

Le speli, le iandepartezi cotorul si le scoti semintele. Le asezi intr-un bol, rupi frunzele de busuioc, condimentezi cu sare si piper, apoi torni o cantitate generoasa de ulei de masline si le stropesti cu otet, pentru a echilibra aromele dupa gustul tau.

Le pui pe feliile de paine prajita fie taiate in bucati mai mari, fie tocate fin. La final,decorezi cu frunze de busuioc.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si