Iata o reteta simpla de paste de post, pe care le puteti pregati pentru familia sau oaspetii dumneavoastra. Acest fel de mancare este potrivit atat pentru masa de pranz, si, de asemena, poate fi pregatit si mai spre seara, pentru a va putea bucura de o cina simpla, usoara si delicioasa.
INGREDIENTE
Paste de post cu legume: 300 g paste 2 linguri ulei 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 400 g rosii decojite in suc de rosii 100 ml vin alb 150 g masline negre 1/2 lingurita oregano sare piper patrunjel verde
Citeste si: Drama care i-a marcat viața lui Dinu Vamă! Soția lui a fost răpusă de o boală cruntă- kanald.ro
Citeste si: Ultima postare cu Viorel Lis. Cum arată fostul edil al Capitalei și ce mesaj a transmis- wowbiz.ro
Citeste si: Trei persoane au fost arestate de poliția olandeză în cazul furtului tezaurului dacic- antena3.ro
PREPARARE
Pastele se fierb in apa cu sare, respectand timpul indicat pe pachet. Se trec apoi printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se adauga sosul de rosii cu masline si se orneaza cu patrunjel verde. Se servesc imediat. PONT: puteti folosi orice tip de paste pentru aceasta reteta. Preferabil este insa sa folositi paste mai lungi.