Close sidebar
Close sidebar

Tii post? Iata o reteta delicioasa. Nici nu simti ca nu are carne. Paste delicioase cu sos si legume la tigaie

Pastele cu legume sunt excelente pentru o zi de post sau pentru cei care au adoptat stilul de viata vegetarian. Chiar daca nu au proteine, vitaminele pe care le contin legumele suplinesc cu succes nutrientii pe care trebuie sa-i aiba o mancare sanatoasa.


DISTRIBUIE
acest articol

Iata o reteta simpla de paste de post, pe care le puteti pregati pentru familia sau oaspetii dumneavoastra. Acest fel de mancare este potrivit atat pentru masa de pranz, si, de asemena, poate fi pregatit si mai spre seara, pentru a va putea bucura de o cina simpla, usoara si delicioasa.

INGREDIENTE

Paste de post cu legume:  300 g paste 2 linguri ulei 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 400 g rosii decojite in suc de rosii 100 ml vin alb 150 g masline negre 1/2 lingurita oregano sare piper patrunjel verde

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

PREPARARE

Pastele se fierb in apa cu sare, respectand timpul indicat pe pachet. Se trec apoi printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.  Pentru sos, ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se sting cu vin indoit cu apa si se fierb inabusit 10 minute. Se adauga maslinele, sucul de rosii si rosiile taiate cubulete. Se lasa la foc mic 15-20 minute, pana se ingroasa sosul, si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano.
Pastele fierte se pun intr-un castron si se amesteca cu 2-3 picaturi de ulei. Advertisment Paste de post. Reteta pentru paste de post cu legume

Se adauga sosul de rosii cu masline si se orneaza cu patrunjel verde. Se servesc imediat. PONT: puteti folosi orice tip de paste pentru aceasta reteta. Preferabil este insa sa folositi paste mai lungi.

 

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI