Close sidebar
Close sidebar

Timisoara, raiul hotilor! Un barbat i-a prins furand pe cativa romi si a mers cu ei la politie. Reactia politistilor e halucinanta. Au inceput sa rada: „Nu le putem face nimic"

In Timisoara poti sa furi cat vrei fara sa patesti nimic? Asta se intreaba Cristi Brancovan, cel care le-a pus gand rau hotilor, dar in zadar! Desi au fost filmati de nenumarate ori cand fura, indivizii din imagini sunt lasati mereu in libertate.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De ce nu vrea politia sa-i vada, nici cu imaginile in fata? De ce sta politia cu mainile legate, in timp ce ale hotilor umbla libere prin buzunarele oamenilor sau pe rafturile magazinelor?

Este a treia oara in cateva zile cand aceiasi indivizi sunt filmati cum fura. Sunt patru la numar, trei dintre ei, rude, iar acum au pus ochii pe cateva sampoane.

 

Nici nu apuca bine sa-si indese in geanta cele 3 recipiente, ca mai multi clienti isi dau seama ce se intampla.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

"Doi dintre ei au ramas in magazin, ca i-am tinut, ceilalti au reusit sa fuga, am mers la politie cu cei doi, politia ii cunoastea. Au zis ca nu e un furt foarte mare ca sa le faca ceva! Pe ei ii pufnea rasul acolo, in sectie, au zis ca daca fura de 50, 60 de lei nu e nimic. nu reprezinta un pericol public"


Femeia din imagine e disperata. Atat ea, cat si sora ei, din magazinul careia au furat mai multe conserve, au fost victimele acelorasi hoti. Au dus imaginile de pe camera la politie, ba chiar pe doi dintre ei i-au dus peronal la sectie, ca, acolo, hotii sa le rada-n nas, spun ele.

"Nu mi se pare normal Pentru ca asa furam toti de 50 de lei 60 de lei.

Si-atunci ce rost mai are sa mai muncim, nu?"

Indivizii fac parte din aceiasi gasca de hoti de buzunare care-a bagat spaima in timisoreni. Cristi Brancovan i-a filmat in nenumarate randuri, insa politia nu ar fi luat pana acum masuri.

Cristi Brancovan: "Exista probe destul de clare la furturile din magazine chiar nu pot sa inteleg. Mereu motiveaza ca e prejudiciul mic. Dar dosarele se pot conexa.

Vorbim de fix aceiasi autori"

Unul dintre ei nu este deloc strain inchisorilor. Condamnat de mai multe ori, barbatul revine de fiecare data la prima lui "dragoste": furatul. Desi platita din bani publici, politia a refuzat sa ne ofere un punct de vedere.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI