Close sidebar
Close sidebar

Tineri căutaţi de pompieri după ce au intrat în râul Suceava şi nu au mai ieşit

Doi tineri de aproximativ 20 de ani sunt căutaţi de pompierii suceveni, duminică, după ce au intrat în râul Suceava şi nu au mai ieşit.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, dispeceratul pompierilor militari a fost anunţat, duminică după-amiază, că doi tineri au dispărut în apele râului Suceava, în zona fostei balastiere din oraşul Liteni.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la punctul de lucru Dolhasca şi de la Detaşamentele de Pompieri Suceava şi Fălticeni, cu două bărci pneumatice şi un echipaj SMURD.

”Până la lăsarea serii, echipajele salvatorilor au periat fundul apei, cu accesoriile specifice, însă din păcate fără rezultat. Căutările vor continua, urmând ca şi echipajul scafandrilor să se alăture forţelor prezente la faţa locului”, mai susţin reprezentanţii ISU Suceava, care au precizat că în zona respectivă adâncimea râului este mare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI