Close sidebar
Close sidebar

Tinerii pana in 35 de ani care se casatoresc ar putea primi de la stat 15.000 de lei

Tinerii care au pana in 35 de ani care se casatoresc ar putea primi de la stat 15.000 de lei, potrivit unui proiect de lege depus in Senat. Mai mult decat atat, si cuplurile cu al treilea copil vor beneficia de aceasta suma.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Initiativa, care are ca scop cresterea demografica, reprezinta o „prima pentru recunoasterea contributiei aduse natiunii prin casatorie”. Pentru a putea beneficia de acesti bani, tinerii trebuie sa aiba pana in 35 de ani, relateaza bzi.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit aceluiasi proiect,  cei doi vor fi scutiti de la impozitul pe salariu. In cazul in care divorteaza in primii cinci ani, acestia trebuie sa returneze banii statului, fiecare in proportie de 50%, in termen de 90 de zile de la pronuntarea divortului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI