Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Saloanele de cosmetică canină sunt la îndemâna proprietarilor de animale

„Am venit astăzi alături de Han la tuns, de fapt, la o toaletare așa ca de toamnă. Vedeți și dumneavoastră ce blană bogată și frumoasă are. Este rasa „Chow chow”, nu-i așa Robert?”

Robert Anghelescu, stilist căței: „Da, este rasa „Chow chow”.

Vom începe azi cu o perie scurt, după care o să-l băgăm la o băiță pentru hidratare folosind un șampon profesional și un balsam de calitate.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Hai să vedem! Robert este și cel care se va ocupa după cum vedeți de blana lui Han. Este puțin greu, nu-i așa?”

Robert Anghelescu, stilist căței: „Este, dar sunt obișnuită. Mai mult blana decât greutatea.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Ai spus că ar trebui să începem cu perierea lui.”

Robert Anghelescu, stilist căței: „Da. Se fac un periaj de vreo 5-10 minute, după care se bagă la o băiță, având o blană dublă trebuie să folosim un balsam. Noi folosim primul șampon de calitate, un șampon italienesc, după care se aplică un balsam și trebuie stat aproximativ 7-10 minute cu balsamul. Mai există și cazul în care anumiți câini sunt alegeri și atunci se folosesc șampoane hipoalergenice, depinde de la caz la caz.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Ai spus că contează într-o oarecare măsură ce șampon folosim.”

Robert Anghelescu, stilist căței: „Contează sigur, pentru că șampoanele hidratează pielea și poate pătrunde adânc în porii pielei, altfel se pot crea dermatite. Există șampoane de proastă calitate și sunt diverși câini care au avut probleme din cauza asta.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Trebuie să avem grijă să nu-i udăm urechile.”

Robert Anghelescu, stilist căței: „Sigur că da. Poți să ții mănuța pe ureche, se folosește repede, dar se poate pune puțină vată,se folosesc și niște dopuri de urechi.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si