Close sidebar
Close sidebar

Toata lumea a fost cu ochii pe noi! Ce a scris presa straina despre protestele de sambata seara!

Protestele de aseara au fost intens mediatizate in presa straina. Multe publicatii si televiziuni au facut transmisii ,de la manifestatia ...de amploare din Piata Universitatii. Agentiile de presa au titrat cu majuscule ca, romanii au marsaluit... din nou pe strazi, impotriva coruptiei.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marsul sperantei a atras interesul presei straine asupra Romaniei. Postul de televiziune Euronews nu s-a limitat sa transmita doar informatii succinte despre protest ci a avut un reporter la Bucuresti care a relatat live pas cu pas momente de foc de la fata locului, in mijlocul miilor de romani nemultumiti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Si postul de televiune arab Al-Jazeera a facut un reportaj in Bucuresti.

Cele mai importante publicatii internationale au acordat spatii ample marsului.  New York Times a trecut in revista mitingurile din toata tara in timp ce The Guardian noteaza ca mii de oameni au scandat  HOTII SI DEMISIA.

Jurnalistii precizeaza ca "PROTESTATARII S-AU CONTRAT PENTRU PUTIN TIMP SI CU FORTELE DE ORDINE LA PIATA UNIVERSITATII"

Tot The Guardian aminteste si de faptul ca Transparency International, organizatia globala anti-coruptie, clasifica tara noastra printre cele mai corupte state din UE.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI