Tocaniță de pipote de pui: Cel mai delicios fel de mâncare
Tocaniță de pipote de pui. Trebuie să încerci această rețetă, mai ales dacă îți plac pipotele și inimile de pui! Este și sănătoasă și delicioasă!
Tocanița de pipote de pui este, pur și simplu, delicioasă! În plus, se prepară extrem de ușor. De asemene, vă prezentăm în acest articol și beneficiile pe care pipotele le au asupra sănătății noastre.
Atunci când cumperi pipote, fiți atenți la aspectul lor. Ele trebuie să fie curate şi să lucească. Ele pot fi fierte, înăbuşite sau prăjite. Nu sunt doar gustoase, dar şi sănătoase!
Spalam bine pipotele si inimile si le punem la fiert in apa rece cu un praf de sare. Indepartam spuma care se formeaza.
Curatam ceapa, o spalam si o taiem solzisori. Curatam ardeii, ii spalam si ii taiem cubulete, scrie bucataras.ro
Cand pipotele sunt fierte pe jumatate, le scoatem si le lasam la scurs. Supa rezultata o vom folosi la tocanita.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Tocaniță de pipote de pui. Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam ceapa. Cand ceapa se inmoaie, adugam pipotele si le calim cateva minute impreuna. Punem si ardeiul, amestecam si adaugam frunza de dafin, boia si piper.
Turnam supa si sucul de rosii cat sa acopere pipotele si dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute, pana supa scade si sosul se ingroasa.
Spre final potrivim gustul de sare. Cand mancarea este gata, adaugam patrunjel tocat.
Tocaniță de pipote de pui. În medicină tradiţională pipota ocupa un loc de cinste, pentru că are proprietatea de a atrage în sine toxinele care cauzează intoxicaţiile alimentare. Adică, nu este doar un aliment, ci şi un medicament, care spre deosebire de antibiotice nu omoară microflora stomacului şi nu dăunează sănătăţii.
Zincul este un element indispensabil pentru creşterea oaselor la copii, care poate fi găsit abil în pipote.
Iată de ce acestea sunt recomandate pentru copii. În plus, zincul întăreşte unghiile şi părul.Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Tocaniță de pipote de pui. Conţinutul ridicat de proteine contribuie la accelerarea metabolismului, lucru care previne îmbătrânirea şi apariţia tumorilor. În plus, seleniul din pipote este un element important pentru buna funcţionare a glandei tiroide şi care măreşte longevitatea. Consumând pipote vei putea rămâne mult timp tânără şi sănătoasă.
Pipotele conţin vitamina B9, cupru, magneziu, fosfor, potasiu şi mangan. Prin simplul consum al lor îţi vei umple organismul cu vitamine şi substanţe utile, lucru care va permite organismului tău să funcţioneze perfect! În plus, fierul din acest produs va ajuta persoanele care suferă de anemie.
Puţin ştiu asta, însa stratul de pe pipote, care de obicei este înlăturat şi aruncat, constituie un remediu pentru eliminarea pietrelor la rinichi. Pentru aceasta acest strat se spala bine, se usucă şi se consuma sub formă de praf.
Tocaniță de pipote de pui. Mulţi oameni nu ştiu cum trebuie gatite corect pipotele. Dacă pasărea este tânăra – 40 de minute de fierbere sunt suficiente, iar dacă este bătrână – atunci va fi nevoie de 2 ore fierbere. Acest timp este necesar ca pipota să-şi piardă duritatea, scrie bzi.ro.