Close sidebar
Close sidebar

TOP Cele mai fiabile maşini second-hand de pe piaţă

Fiabilitatea maşinilor second-hand este esenţială pentru cei care vor să facă o astfel de achiziţie, iar un instrument care contorizează această calitate a fost pus la dispoziţie de un sondaj Driver Power în care au fost consultaţi 80.000 de proprietari de autoturisme.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

În top 10 al celor mai fiabile maşini, japonezele ocupă nu mai puţin de şapte locuri. Scorurile fiecărei maşini sunt marcate printr-un procent, cu 100% fiind cotată o maşină ideală, fără nici măcar o problemă tehnică. Rezultatele acestui sondaj au oferit o serie de surprize. Concret, mărci care sunt considerate în general foarte fiabile au oferit o serie de surprize neplăcute. Oricum chiar dacă optaţi să achiziţionaţi o maşină din acest top, procedaţi la o verificare a stării tehnice apelând la atelierele de service ale dealerilor autorizaţi. 

Pe primul loc se află Lexus IS Mk3 (fabricat începând cu 2013) cu un scor de 98.04%. S-au înregistrat numai cinci proprietari care au avut probleme tehnice minore, neesenţiale pentru cel care exploatează maşina.

  Locul doi este ocupat tot de Lexus cu modelul CT, care a acumulat un procent de 95.88%. Fabricat începând cu 2011, CT a prezentat mici probleme electrice, iar navigaţia cu care este dotată maşina s-a dovedit destul de nesigură. 

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pe locul trei se află Toyota RAV4 Mk4 care a fost cotată cu 95.48%. Fabricat între anii 2012-2018, RAV4 este SUV-ul cel mai fiabil din top. Aici s-au înregistrat unele probleme cu frânele, iar proprietarii s-a plâns că întreţinerea curentă este un pic prea costisitoare, scrie adevarul.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI