Imaginile pe care le vedeti sunt virale pe Internet. Niste turisti care se plimbau prin padure sustin ca au filmat cu telefonul mobil fantoma miresei din Radovanu. Noi nu stim daca e vorba de o aparitie nepamanteana sau un trucaj facut de niste tineri pusi pe glume.

Padurea Radovan este un loc in care oamenii se tem sa mearga dupa caderea noptii.

Se tem ca pe aici bantuie fantoma unei mirese care s-a sinucis in anii 40 dupa ce mirele i-a fost omorat in noaptea nuntii, iar ea a fost violata.  Legenda, adevar sau niste  glume proaste facute de localnici pentru a se distra pe seama celor slabi de inger?

-O fata a fost la cineva, la un om aici, stangea bucate si le trimitea in Moldova. Mama ei i-a spus asa, daca te sti ca esti fata cum ai plecat de acasa sa vii, daca nu, sa nu mai vii. Si ea sa dus in padure, si-a pus latul la gat si s-a spanzurat.

Colegul nostru Stefan Stroe a incercat sa afle ce se ascunde in spatele acestui mit, care are o multime de variante.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Stroe: Padurea Radovan este considerata ca fiind una blestemata. De a lungul timpului aici s au intamplat multe accidente, toate puse in seama unei mirese care a murit in perioada interbelica. Personal cred ca este doar o legenda si atat. O sa vad diseara atunci cand ma voi intoarce in aceasta padure, voi ramane singur peste noapte si o sa vad daca m i se va arata  ceva sau nu...

-Am ramas singur in padure, e destul de ciudat dar sa stiti ca nu e nimic anormal..prima oara o sa fac focul.

La miezul noptii incep sa se auda zgomote ciudate, ca si cand cineva l-ar pandi pe Stefan Stroe din adancul codrului.
 
"Poate parea ciudat pentru cei care ma cunosc, ca fac asemenea materiale dar vreau sa arat odata pentru totdeauna ca in spatele unor legende sunt alte legende care nu au nimic real in ele".

Deodata insa, o silueta imbracata in alb pare sa se iveasca pe poteca.

"Drumul este foarte intunecat. Credeti-ma. Uitati, in fata daca se observa, este  o lumina ca o silueta. Ma apropii de ea.. Este foarte intuneric in jurul meu, nu vad absolut  nimic. Uitati aceasta silueta si mi am dat seama ce este"

Nici vorba de fantome. Explicatia este foarte simpla.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Nu este altceva decat lumina lunii.

Si acum am descoperit despre ce este vorba, probabil, multi oameni daca ar vedea asta, fiind in padure, ar lua o razna..Uitati, este luna care printr-un luminis bate exact pe acest copac. Probabil ca multi au vazut imagini de genul asta si au considerat ca este o mireasa.

Dupa ora unu si jumatate noaptea echipa se intoarce in padure.

De dimineata, am mai discutat si cu alti localnici, care cred ca totul este o mascarada a unor glumeti.

"Am stat o noapte intreaga singur aici, in padurea Radovan. Nu s-a intamplat nimic, nu am vazut pe nimeni. Este doar o gluma proasta a unor baieti care in urma cu aproximativ 12 ani au imbracat pe unul dintre ei in mireasa si astfel toata povestea a luat o razna. Deci, concluzia este ca aceasta mireasa si acest blestem nu exista".
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si