Diana Șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar pe motiv că aduce prejudicii de imagine partidului şi provoacă discordie în interiorul partidului.

"Ce să spun, s-a umplut paharul, adică pur şi simplu nu a fost una sau două abateri, au fost multe abateri asupra cărora am discutat cu cei doi, am încercat să găsim o cale de colaborare. Pe fiecare după darurile lui, după calităţile lui, îl apreciam şi îl voiam în echipă, nu ne-am dorit să pierdem doi parlamentari, dar sunt momente în care nu mai poţi să îngădui acte şi fapte şi declaraţii care aduc prejudicii de

imagine partidului şi care provoacă discordie în interiorul partidului şi care duc, în cele din urmă, la probleme mai mari decât dacă elimini un om sau doi", a arătat copreşedintele AUR.

Potrivit lui Târziu, cel mai recent exemplu de abatere de la codul de conduită parlamentară o vizează pe Diana Şoşoacă.

"Cel mai recent exemplu este de astăzi, când doamna senator Diana Şoşoacă a făcut o declaraţie publică în Senat, a depăşit timpul alocat cu mult şi a început să se certe cu toţi parlamentarii prezenţi pentru că i s-a tăiat microfonul, să facă acuzaţii foarte grave la adresa tuturor parlamentarilor, că sunt criminali ş.a.m.d. L-a apostrofat şi pe unul dintre secretarii de şedinţă, Sorin Lavric, care, întâmplător sau nu, este membru al preşedinţiei partidului AUR şi şef al Senatului Partidului AUR şi secretar al Senatului României. Nu şi-a recunoscut nicio vină după acest episod destul de penibil, ca să fiu foarte explicit, nu şi-a cerut scuze, dimpotrivă, a continuat cu acuzaţiile şi la grupul parlamentar AUR.

Am încercat să găsesc o cale de mediere, o cale de împăcare- în calitatea mea de lider al grupului senatorial AUR am şi datoria asta, nu sunt doar preşedinte al partidului, sunt şi lider al grupului. Am făcut toate eforturile cu putinţă, dar în momentul în care nu mai ai interlocutor e greu, adică când interlocutorul vrea să se audă numai pe el şi crede că are dreptate şi trece la tot felul de vorbe grele nu mai ai cum să găseşti o cale de comunicare, darămite una de împăcare", a afirmat Claudiu Târziu.

Diana Șoșoacă s-a făcut de râs în direct la TV

Citeste si: Partidul AUR a exclus un alt membru. Despre cine este vorba

Citeste si: Diana Șoșoacă dă de pământ cu partidul AUR, după demiterea din funcție: „A ridicat palma la mine!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Parlamentara a fost invitată alături de medicul Alexandru Rafila într-un platou de televiziune, iar între cei doi a avut loc un schimb de replici ma aprig.
Între cei doi a avut loc un schimb de replici pe tema testărilor care se efectuează pentru depistarea pacienților care au coronavirus.

Șoșoacă dezvăluie că la ea au ajuns, de la mai multe centre de recoltare de analize RT-PCR, informații conform cărora în documentul pe care îl primește persoana testată de COVID ar scrie, în josul paginii, cu litere mici, ”activitate de recoltare neacreditata RENAR”. RENAR oferă acreditare laboratoarelor de analize umane.
Pe de altă parte, medicul Rafila a declarat că nu se pot acredita recoltările, ci doar laboratoarele, și că laboratoarele nu-și pot asuma răspunderea, de exemplu, pentru manipulare testelor care ajunge la ele prin intermediul ambulanțelor.

Dialogul aprins dintre cei doi a continuat și senatoarea AUR a folosit greșit cuvântul ”septic”, dorind să se refere la un mediu steril. Reprezentantul României la OMS a pus-o rapid la punct.

Șoșoacă: Deci, această activitate de recoltare nu ar trebui să se facă, totuși, într-un loc în care aceste analize să nu se poată infecta și cu alți viruși? Și într-un mediu, cel puțin eu așa am citit că se întâmplă în Statele Unite, recoltările se fac într-un mediu septic și se pun… există o anumită…
Rafila: Dumneavoastră știți ce înseamnă un mediu septic?!
Șoșoacă: Da, știu foarte bine. În România nu există.
Rafila: Dar ce înseamnă? Doamna Șoșoacă, un mediu septic înseamnă un mediu infectat. Îmi pare rău…
Șoșoacă: Aseptic, da, scuze, a fost dialogul dintre cei doi de la Antena 3.

Diana Șoșoacă, declarații controversate

Avocata a afirmat public că legislația românească interzice influențarea pacientului, făcând referire la campania de vaccinare anti-Covid din țara noastră.

”Nu poți să te cerți cu ei acolo. Nici la televizor. La televizor se ceartă singuri, sunt bătuți în cap. Eu sunt un om obișnuit. Nu-mi plac fițele ăstora din Parlament, nu-mi plac fițele celor din Guvern, nu-mi plac fițele de Cotroceni.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dacă vrem schimbare, să se înceapă cu o schimbare a caracterului. Pentru că de nasuri pe sus și de fițe m-am săturat. Ei sunt prea uniți în răutatea lor, iar noi prea dezbinați în bunătatea noastră”, a declarat aceasta în Piața Victoriei, potrivit RomâniaTv.

”Drobul de sare. Aoleu mor. Păi, o să mori oricum. Acum depinde: mori demn sau mori prost. Fiecare alege de care baricadă e. A proștilor sau a demnilor. Oricum, de murit, murim cu toții”, a mai precizat Diana Șoșoacă.

Senatoarea Șoșoacă insistă să nu poarte mască în Senatul României

I se spune Vadim în fustă şi a reuşit să socheze întreaga ţară plimbându-se cu gura descoperită prin Palatul Parlamentului. Diana Șoșoacă nu scapă de mască.

În zadar a încercat senatoarea Diana Şoşoacă să îşi convingă colegii că nu poate purta mască de protecţie. Nici măcar cu adeverinţa medicală în mână nu a reuşit să obţină dreptul de a participa la lucrările Senatului fără mască.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si