Close sidebar
Close sidebar

Trafic aglomerat la metrou! Sute de oameni asteapta pe peroane. Trenurile abia fac fata numarului mare de calatori

Bucurestenii care au ales sa calatoreasca cu metroul astazi au fost nevoiti sa se inarmeze cu o rabdare de fier pentru a face fata aglomeratiei. Un cititor al Stirilor Kanal D ne-a trimis o inregistrare realizata la statia de metrou Piata Victoriei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sute de oameni stau inghesuiti, unii in altii, incercand sa intre in metrou. Trenurile abia fac fata numarului mare de calatori.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Situatia a fost la fel si dimineata. Cel mai probabil din cauza temperaturilor scazute, bucurestenii au preferat sa calatoreasca cu metroul. Metrorex a anuntat ca ca institutia lucreaza la capacitate maxima, cu 62 de trenuri si trei rezerve, in intervalele cu varf de trafic (7:00- 9:00 si 17:00- 19:00), pe toate toate magistralele, pentru a evita astfel de situatii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI