Tragedie fără margini, în Alexandria. Un tânăr de doar 16 ani din Nanov a hotărât să-și pună capăt zilelor într-un mod crunt. El și-a pus capul pe șina de tren și a sfârșit decapitat.

Din primele informații, minorul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor datorii strânse la păcănele.

Adelin a sfârșit decapitat de tren

Tânărul ar fi decis să își ia viața din cauza unor datorii pe care le avea la jocurile de noroc.

El a mers la câteva sute de metri de stația Alexandria Nord (Halta Peco), spre Nanov. Acolo și-ar încheiat socotelile cu viața.

Citește și: Sora lui Alexandru, băiatul care a ars de viu în Râmnicu Vâlcea, răstoarnă ancheta! Ipoteza jocurilor de noroc nu ar fi valabilă

Adolescentul, care încă nu împlinise vârsta de 17 ani, a pus capul pe șina de tren. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din cauza întunericului, mecanicul garniturii care efectuează curse Alexandria-Roșiorii de Vede nu l-ar fi văzut.

Și-a dat seama abia după ce a trecut peste el că s-a întâmplat ceva, conform informațiilor publicate pe pagina de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0, scrie gândul.ro

Citește și: VIDEO- „Avea lacrimi în ochi!” Alexandru, tânărul care și-a dat foc în Vâlcea, și-a anunțat moartea pe TikTok. Ce a spus în mesajul de adio?

Alexandru, tânărul care și-a dat foc în Vâlcea, și-a anunțat moartea pe TikTok

Tânărul de doar 19 ani și-ar fi plănuit sinuciderea, pe TikTok lui regăsindu-se filmulețe triste, postate înainte de tragedie.

Cu 4 zile înainte de a a-și da foc, Alexandru a postat un videoclip în mediul online, pe TikTok, în care a vorbit despre moarte.

„Am văzut la o fată pe TikTok un citat motivațional despre moarte și mamă, dar eu aș vrea să modific puțin după bunul meu plac.

Citește și: O femeie și-a pierdut viața în timpul slujbei de Înălțare, într-o biserică din Focșani. S-a prăbușit la pământ, în fața enoriașilor

Ce-ai face tu moarte, de mamă ai fi, și ai avea copii, și copiii ți-ai muri? Gândiți-vă bine la asta și o să vă dau răspunsul în cel mai scurt timp”,   a spus Alexandru în mediul online, înainte cu doar câteva zile să-și ia viața.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si