Vestea i-a socat pe toti apropiatii lui Andrei, mai cu seama ca nimeni nu stia ca acesta sa aiba vreo problema grava de sanatate care sa duca la o asemenea tragedie.

Pe Facebook, mesajele de

condoleante si de incurajare pentru familia indurerata curg continuu. Madalina, una dintre prietenele lui Andrei, aflata la mii de km distanta, a povestit pentru Sursa ta cum era Gottwald, asa cum obisnuia sa ii spuna atat ea cat si ceilalti amici. Veselie si bun simt sunt cuvintele care il defineau cel mai bine pe tanarul care a plecat mult prea devreme dintre cei vii, spune Madalina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"Imi este greu sa scriu...foarte

greu. De cand am plecat din tara, nu am mai vorbit cu Andrei, dar il vedeam activ pe facebook, vedeam poze cu el si frumoasa lui familie si ma bucuram. Merita din plin tot ce avea. Ultima amintire concreta pe care o am legata de el este de atunci cand a cunoscut-o pe Simona. Nu stiu circumstantele, dar stiu ca ne-a socat pe toti cu nunta. Era atat de indragostit, incat din primele zile de cand a cunoscut-o a zis ca ea aste aleasa.

Ne miram toti cum de Andrei al nostru a "picat" dintr-o data in plasa dragostei. Si nici nu il credeam pe cuvant. Si uite ca in scurt timp, la aproximativ un an distanta, se casatoreau si imediat aveau si primul bebe. A fost ce trebuia, alesese corect. A fost iubirea aceea care lasa urme adevarate, doi copii minunati. Primul lor baietel este nascut cu o zi inainte de Craciun. Nu pot sa cred ca de acum o sa trebuiasca sa vorbesc despre el doar la trecut. Cat despre Andrei omul, pot spune ca era de un bun simt fara masura. Era tot un zambet si o buna-dispozitie. Pacat!", a povestit Madalina pentru sursata.ro. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si