Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Braila! O mama si copilul ei de 8 luni, morti intr-un cumplit accident. Tatal si o fetita de 3 ani, in stare grava

Unul dintre copiii raniti in accidentul rutier produs pe DE 584 Braila - Slobozia, in varsta de opt luni, a murit, joi dupa-amiaza, la spital. Politistii au stabilit ca accidentul s-a produs pe fondul oboselii. Mama lui a murit pe loc, iar tatal sau si un frate, in varsta de 3 ani, au fost raniti.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Braila, unul dintre copiii raniti in accidentul produs, joi dimineata, pe DE 584 Braila – Slobozia a murit la spital.

 

Este vorba despre un copil de opt luni, care de la fata locului a fost transportat la spital in stare foarte grava.

Politistii au stabilit ca familia este din Republica Moldova, iar accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul oboselii la volan.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Un barbat, in timp ce se deplasa cu autoturismul pe DE 584, dinspre Braila catre Slobozia, a pierdut controlul asupra masinii, a parasit partea carosabila in partea dreapta a sensului de mers, a revenit pe drum, dupa care l-a parasit din nou prin partea stanga a acestuia. Pasagerul din dreapa fata, o femeie, a iesit prin parbriz, iar masina s-a rasturnat si a cazut peste ea”, au precizat reprezentantii Politiei Braila.

Femeia a murit pe loc, iar sotul ei si cei doi copii au fost raniti. Initial, autoritatile au anuntat ca cei doi copii au varste de un an si patru ani, dupa verificarea documentelor, constatand ca este vorba despre un bebelus de opt luni si un copil de trei ani.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru ucidere si culpa si vatamare corporala din culpa.

Un accident de circulatie, soldat cu decesul unei femei si cu ranirea grava a celor doi copii ai ei, precum si a sotului, s-a produs, joi dimineata, pe DE 584 Braila- Slobozia.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Braila Laura Dan, accidentul s-a produs la iesirea din localitatea Insuratei catre Baraganul.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI