Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Dambovita. Fetiţă de cinci ani, găsită moartă într-o baltă formată în locul unei foste balastiere

O fetiţă de cinci ani a fost găsită moartă, duminică după-amiază, într-o baltă formată în locul unei foste balastiere din comuna Costeşti Vale, judeţul Dâmboviţa. În baltă au fost găsite şi cadavrele a doi cai, poliţiştii făcând verificări pentru a stabili dacă părinţii copilei sunt dispăruţi.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru scoaterea din apă a cadavrului copilei de cinci ani, după ce trupul acestei a fost văzut plutind pe suprafaţa apei de un trecător.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa au declarat pentru News.ro că poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că în balta formată în fosta balastieră erau, pe lângă trupul fetiţei, şi cadavrele a doi cai.

Poliţiştii au precizat că nu au primit nicio sesizare privind dispariţia copilei, iar în prezent fac verificări pentru a stabili dacă părinţii fetiţei sunt dispăruţi.

Localnicii din comuna Costeşti Vale presupun că numărul victimelor ar putea mai mare şi cred că este vorba despre o căruţa în care se aflau şi adulţi şi care a căzut în balta formată în locul fostei balastiere.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI