Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Dolj. Doi copii mici au murit intoxicaţi cu fum după ce apartamentul părinţilor a luat foc

Doi copii mici, în vârstă de trei şi, respectiv, un an, din localitatea Băileşti, judeţul Dolj, au murit, duminică noapte, în urma unei intoxicaţii cu fum, după ce apartamentul în care locuiau a fost cuprins de flacări. Până ca pompierii să ajungă la locul incendiului, vecinii stinseseră deja flăcările.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii Secţiei Băileşti au fost apelaţi, duminică noapte, la ora 3:57, fiind anunţaţi că a izbucnit un incendiu în blocul 7A, de pe Aleea General I. Ghenescu.

"La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul era lichidat de către cetăţeni. În urma incendiului, a rezultat decesul prin intoxicare cu fum a doi copii minori în vârstă de trei ani, respectiv un an. În urma acestuia, au ars articole vestimentare, parchetul pe o suprafaţă de aproximativ un metru pătrat şi covorul pe aceeaşi suprafaţă", a declarat lt. col Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Oltenia.

Pompierii au făcut primele verificări la faţa locului şi au stabilit ca drept cauză a incendiului focul deschis în spaţii închise, şi anume o lumânare pe care mama copiilor a aprins-o înainte de culcare şi pe care a uitat-o aprinsă.

Cei doi minori locuiau doar cu mama lor, într-un apartament debranşat de la reţeaua de alimentare cu energie electrică.



La momentul sosirii pompierilor, mama celor doi copii a fost găsită în faţa imobilului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI