Close sidebar
Close sidebar

Tragedie intr-o familie din Suceava! Un tanar de 26 de ani a murit sub ochii sotiei sale. Nimeni nu isi explica cum a fost posibil asa ceva

O familie din Suceava a suferit o tragedie cumplita. Un tanar de 26 de ani a murit la trei zile dupa ce si-a cununat prietenii, pentru care a venit din Germania. Sotia lui a vazut ca barbatul se sufoca, insa nu s-a mai putut face nimic.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cumplita tragedie s-a petrecut in urma cu doua zile, in Bumbesti-Jiu. La finalul saptamanii trecute, doi tineri s-au casatorit si au fost condusi la altar de tanarul din Suceava, care a venit din Germania pentru evenimentul deosebit. Impreuna cu sotia lui, tanarul nas a ramas in casa finilor, iar in noaptea de luni spre marti s-a produs nenorocirea.

Finul si nasul se cunoscusera in Germania, fiind colegi de munca, intr-un abator, iar bucuria lor a fost imensa, atunci cand au petrecut in cinstea intemeierii unei noi familii. In seara de dinaintea decesului, nasul a mers la cumparaturi in Targu Jiu, impreuna cu sotia lui si, la intoarcere, tanarul a consumat o bere si apoi s-a dus la culcare. In dimineata urmatoare, in jurul orelor 5:40, sotia a vazut ca barbatul se sufoca in somn. Tanara, casatorita de doar un an de zile, a sunat la 112 si a cerut ajutor. Pana la ora 8:00 s-au facut manevre de resuscitare, insa medicii au fost nevoiti sa declare decesul tanarului de 26 de ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Toti cei din casa au fost socati sa vada cum un barbat fara suferinte cunoscute moare sub ochii lor. Un stop cardio-respirator, au spus medicii ca ar fi cauza decesului prematur, insa IPJ Gorj a deschis un dosar de moarte suspecta. "Exista un dosar de moarte suspecta in cercetare la Bumbesti-Jiu, dupa ce un barbat de 26 ani din judetul Suceava, care se afla in localitatea din Gorj cu ocazia unei casatorii, care a avut loc la finalul saptamanii trecute, a decedat, marti dimineata.

Acesta a murit la locuinta unde se afla, dupa ce i-a venit rau in cursul diminetii”, a declarat Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Apropiatii care au fost prezenti la tragedie au spus ca tanarul decedat parea un barbat sanatos, deloc fragil ori cu probleme cardiace. Tot ce a fost notabil in istoricul de sanatate al barbatului este ca in aceasta vara a suferit o amigdalita pentru care a luat antibiotice la recomandarea medicilor din Germania.

Familia se gandeste ca o cauza ar fi putut sa fie conditiile in care tanarul lucra in abator si temperaturile scazute in care era nevoit sa isi efectueze munca.

In urma autopsiei se va stabili care a fost cauza exacta a decesului tanarului de doar 26 de ani.

sursa: gorjeanul.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI