Close sidebar
Close sidebar

Tragedie la Focsani! Un barbat s-a aruncat in fata trenului dupa ce a fugit de la locul accidentului pe care l-a produs

Un barbat de 49 de ani din Focsani s-a aruncat in fata unui tren, iar politistii au descoperit ca el era autorul unui accident de circulatie si fugise de la locul faptei, fiind cautat de oamenii legii.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul de 49 de ani din Focsani si-a pus capat zilelor aruncandu-se in fata unui tren Regio care circula catre Marasesti si a fost sfartecat in mai multe bucati, care au fost purtate de tren pe o distanta mai mare de 200 de metri. Mecanicul trenului a declarat ca omul a aparut din iarba si s-a aruncat efectiv in fata trenului. La fata locului au venit politisti de la Transporturi Feroviare, doua echipaje ale ISU si unul de ambulanta. Victima a fost identificata in scurt timp, de catre cumnatul barbatului. Politistii au aflat ca cel care s-a aruncat in fata trenului este aceeasi persoana care a produs un accident rutier si a fugit de la locul faptei, fiind cautat de oamenii legii.

”Din primele cercetari se pare ca acesta (n.r.- persoana care a fost lovita de tren) este autorul unui accident cu fuga de la fata locului petrecut mai devreme pe Strada Vrancei, unde un pieton a fost acrosat de un autoturism si accidentat usor.

Victima accidentului a furnizat politistilor marca si numarul de inmatriculare al autoturismului implicat, acesta fiind identificat la adresa proprietarului”, a precizat comisarul sef Zorel Burlan, de la Biroul de Presa al IPJ Vrancea.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit presei locale, barbatul care a fost lovit de tren detinea o afacere si se pare ca a fost speriat de ideea ca barbatul pe care l-a lovit ar putea fi grav accidentat. Pietonul acrosat se afla la spital in jurul orei 21.00, cand a auzit ca barbatul care l-a lovit cu oglinda retrovizoare si-a pus capat zilelor. Trupul neinsufletit urma sa fie preluat pentru a fi dus la Serviciul de Medicina Legala Vrancea in vederea efectuarii necropsiei.

sursa: ziaruldevrancea.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI