Close sidebar
Close sidebar

Tragedie la malul marii! Un barbat a pierit in ape in statiunea 2 Mai!

Un barbat de aproximativ 40 de ani s-a inecat, duminica dimineata, in mare, in localitatea 2 Mai, trupul sau fiind scos la tarm de pompieri si scafandri.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina, duminica dimineata, dupa ce un barbat s-a inecat in localitatea 2 Mai, el fiind vazut plutind pe mare, cu fata in jos.

La fata locului s-a deplasat ambarcatunea aflata in punctul temporar Mangalia. Echipa de interventie a ajuns la fata locului, iar scafandrii au intrat in apa pentru recuperarea persoanei respective pe care au adus-o la tarm. Cadrele medicale au stabilit ca barbatul in varsta de 40 de ani era decedat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Acesta este cea de-a noua persoana inecata in mare pe litoral de la inceputul acestui sezon estival, alte peste 30 de persoane fiind salvate de la inec in acelasi interval.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI