Close sidebar
Close sidebar

Tragedie la Marea Neagra. Un politist a murit pe litoral chiar de ziua logodnicei sale

Politistul Georgian Cazacu a avut parte de o moarte cumplita, chiar sub ochii iubitei sale.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In varsta de 27 de ani, politistul se afla la mare cu iubita lui cu ocazia zilei de nastere a tinerei. Cei doi tineri din Craiova erau in prima zi de concediu.

Potrivit stiripesurse.ro, Georgian a intrat in apa rece, de doar 19 grade, in timp ce afara erau 27 de grade. Din cauza diferentei mari de temperatura, cel mai probabil a intrat in soc hipotermic.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Iubita lui a inceput sa strige disperata dupa ajutor, iar doi supraveghetori de la o piscina din apropierea plajei au sarit sa il salveze.

"Se zbatea in apa. A venit o doamna la noi disperata ne-a spus ca se ineaca cineva, dar pana am ajuns, marea l-a tras la fund si nu l-am mai vazut. Am stat un sfert de ora pe dig ne-am uitat dupa el si tot lumea de pe mal ne-a facut semn ca este undeva in apa si atunci am sarit l-am luat in apa si l-am dus la mal.

Era inconstient.", au relatat salvamarii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI