Close sidebar
Close sidebar

Tragedie pe Drumul European 85, in judetul Vrancea. Doua persoane au murit, iar alte patru au fost grav ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit.

Accidentul s-a petrecut in aceasta dimineata, in jurul orei 7 si jumatate. Doua autoturisme, unul cu numere de Ilfov, in care se aflau 5 persoane si un altul, inmatriculat in Vrancea, in care se afla doar soferul, s-au ciocnit violent. Doua persoane au decedat pe loc, ambele din primul autoturism.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Una dintre victime a ramas incarcerata si a fost scoasa cu greu de echipele de interventie.

Alte patru persoane ranite in cumplitul accident au ajuns la spital in stare grava.

Imaginile de la locul tragediei sunt infioratoare. Bucati din cele doua autoturisme s-au imprastiat pe sosea pe o distanta de cateva zeci de metri. Politistii au stabilit ca accidentul a fost produs de soferul autoturismului rosu, care a intrat inexplicabil pe contrasens.


Subcomisar SANDEL STOICA, Serviciul Rutier Vrancea: Conducatorul autoturismului Audi, in timp ce circula din directia Focsani spre Rm. Sarat, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat I coliziune cu autoturismul Vw Passat care circula regulamentar.

Timp de doua ore, cat au facut politistii masuratori, circulatia pe drumul european E85 s-a desfasurat cu dificultate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI