Alegeri 26 mai. Cei doi au intrat în clădire, ținându-se de braț și au stat la coadă unul lângă celălalt. Până la intrarea în cabina de vot, Traian Băsescu nu s-a dezlipit de Maria Băsescu.

Maria, elegantă ca de obicei, a purtat un costum mov, într-o nuanță asemănătoare cu cea de la cravata lui Traian Băsescu. Se știe că în urmă cu câțiva ani, atunci când Traian Băsescu candida la alegerile prezidențiale, s-a vorbit mult despre ”flacăra mov”, cea care i-ar fi adus norocul și energiile pozitive de partea lui.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie, locţiitor al preşedintelui unei secţii de votare, rănită într-un accident rutier

Citeste si: CTP l-a făcut praf pe Gică Hagi pentru că acesta nu e interesat de alegerile europarlamentare: „Nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva. Votul e cu mâna, e henţ”

Citeste si: Prezenţă la ora 10:00- 6,44% la alegerile europarlamentare, mult peste prezenţa de la parlamentarele din 2016 şi de la europarlamentarele din 2014; 5,19% la referendum

De altfel, în toate momentele importante pentru cariera sa politică, Traian Băsescu a purtat mov, în jurul acestei culori fiind făcute multe speculații în decursul anilor. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si