Close sidebar
Close sidebar

Traian Băsescu, atac dur la AUR. Cine sunt, de fapt, cei care au intrat în Parlament

Traian Băsescu a comentat luni seară, la Digi24, rezultatele obținute de AUR la alegerile parlamentare, spunând că nu vrea să facă speculații, dar campania formațiunii nu i se pare „de sorginte românească”

Mircea Pop,

Traian Băsescu, atac dur la AUR

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Întrebat dacă AUR ”a furat” din procentele PMP, Traian Băsescu a răspuns: ”Nu aș specula. Nici nu vreau să mă pronunț asupra apariției explozive a acestei formațiuni. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută extrem de puternică în Diaspora, unde a obținut rezultate absolut fabuloase”.

Fostul președinte spune că AUR a avut ”o campanie de o agresivitate extremă pe internet și o campanie care nu pare de sorginte românească”.

Traian Băsescu spune ce este, de fapt, AUR

Întrebat de moderator la ce se referă, Băsescu a răspuns: „Am văzut multe figuri cu ochii oblici pe acolo”.

Traian Băsescu, atac dur la AUR

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Liderul AUR, reacție după demisia lui Ludovic Orban: „Și-a asumat rezultatele dezastruoase”

 

Președintele a continuat: ”Adică e un turn înalt la Sankt Petersburg unde sunt trolii de toate națiile care s-au mai băgat și în Brexit și în alegerile din Statele Unite și nu exclud posibilitatea să se fi băgat puțin și în alegerile din România.

Dar este la acest stadiu o speculație”.

Citeste si: Cine va fi noul premier. Partidul AUR a propus deja

Surpriza din Diaspora

Întrebat dacă speculația se bazează pe observațiile sale, Traian Băsescu a afirmat: „Pe observațiile mele cu privire la surpriza din Diaspora. Dacă, să spunem că aici au fost activi, s-au dus, au luat steagul de fiecare dată, au umblat, în Diaspora trebuie să faci o muncă gigantică să obții asemenea scoruri cum a obținut AUR.

Iar acest lucru, plus dacă vă uitați la investițiile care s-au făcut pe internet, sunt lucruri care mă obligă să gândesc, ceea ce nu înseamnă că există suspiciuni majore. Dar nici nu pot să nu gândesc”.

Citeste si: VIDEO- AUR a reușit să intre în Parlament cu un scor destul de mare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI