Traian Băsescu a ajuns dis-de-dimineata la sediul DNA. Flancat de agenţii SPP, fostul şef de stat a spus doar că a fost citat în calitate de martor.

Traian Băsescu: Nu ştiu, nu ştiu în ce dosar. Credeţi că este vorba de un dosar care-l vizează pe domnul Taăriceanu? Să credeţi la biserică.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A stat în faţa procurorilor mai bine de 3 ore, timp în care a dat o declaraţie amănunţită. Pentru că DNA nu a comunicat în ce dosar a fost citat Traian Băsescu, iniţial s-a crezut că a fost chemat să dea declaraţii în privinţa suspiciunilor de corupţie ce planează asupra lui Călin Popescu Tăriceanu. Abia la ieşirea de la DNA, preşedintele a spus că nu a fost vorba de aşa ceva.

Traian Băsescu: Am fost martor la o comisie rogatorie. Din ce ţară? E... Este vorba despre Israel? Nu...Este vorba despre campania din 2009?

Se pare că ar fi vorba de un dosar instrumentat de autorităţile din Israel ce ar viza fapte de corupţie săvârşite de doi oameni de afaceri israelieni ce ar deţine afaceri şi pe teritoriul statului român. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si