Close sidebar
Close sidebar

Traian Băsescu, primele declaraţii după ce a stat trei ore în faţa procurorilor DNA. De ce este acuzat fostul preşedinte

Traian Băsescu a ajuns în faţa procurorilor DNA. Fostul preşedinte al României a fost citat ca martor la cererea autorităţilor israeliene într-un dosar ce vizează săvârsirea unor fapte grave de corupţie.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Traian Băsescu a ajuns dis-de-dimineata la sediul DNA. Flancat de agenţii SPP, fostul şef de stat a spus doar că a fost citat în calitate de martor.

Traian Băsescu: Nu ştiu, nu ştiu în ce dosar. Credeţi că este vorba de un dosar care-l vizează pe domnul Taăriceanu? Să credeţi la biserică.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

A stat în faţa procurorilor mai bine de 3 ore, timp în care a dat o declaraţie amănunţită. Pentru că DNA nu a comunicat în ce dosar a fost citat Traian Băsescu, iniţial s-a crezut că a fost chemat să dea declaraţii în privinţa suspiciunilor de corupţie ce planează asupra lui Călin Popescu Tăriceanu.

Abia la ieşirea de la DNA, preşedintele a spus că nu a fost vorba de aşa ceva.

Traian Băsescu: Am fost martor la o comisie rogatorie. Din ce ţară? E... Este vorba despre Israel? Nu...Este vorba despre campania din 2009?

Se pare că ar fi vorba de un dosar instrumentat de autorităţile din Israel ce ar viza fapte de corupţie săvârşite de doi oameni de afaceri israelieni ce ar deţine afaceri şi pe teritoriul statului român. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI