Sabina, “fetita cu bentita tricolora” a starnit un adevarat val de proteste in toata tara dupa ce a fost huiduita in propriul liceu.

Sabina a devenit celebra in 2013, cand era eleva in clasa a IX-a, la liceul maghiar "Korosi Csoma Sandor" din Covasna, iar de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni s-a dus la scoala purtand o bentita tricolora pe cap. A fost huiduita pe holurile liceului de colegii de etnie maghiara, dar au fost si multi profesori care au apostrofat-o, printre care si diriginta ei.

Profesoara a certat-o pe fata pentru gestul ei si chiar i-a smuls bentita de pe cap.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Intamplarea a ajuns in retelele de socialziare si s-a raspandit cu repeziciune, Sabina ajungand in scurt timp un simbol pentru protestele care au avut loc, in acea perioada, in multe orase din tara.

Pentru o scurta perioada, Sabina a devenit o mica vedeta, era invitata la emisiuni tv si numele ei era pe buzele tuturor.

Acum, de Sabina “fetita cu bentita tricolora” putini isi mai amintesc.

A terminat de ceva vreme liceul si s-a mutat din Covasna la Bucuresti, la facultate. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si