Close sidebar
Close sidebar

Transformarea sotului Ilenei Ciuculete de la inceputul acestui an! Barbatul era afectat teribil de boala cantaretei

Cornel Gales a fost singurul care a stiut de ce boala crunta suferea Ileana Ciuculete! Din acest motiv, el aparea, in ultima vreme, in public altfel decat il stia toata lumea, era neingrijit, albit si absent.

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Apropiatii barbatului sustin ca el era departe de barbatul ferchezuit si mereu aranjat de altadata! In locul tinutelor puse la punct, Cornel era de nerecunoscut.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“De la inceputul anului, l-am vazut numai nebarbierit, albise, se mai si ingrasase putin si nu mai punea deloc accent pe haine ca in trecut. Era o dovada clara ca nu era in regula sufleste, dar nu am crezut niciodata ca avea o asa mare durere pe suflet! Nimeni nu a stiut ca Ileana Ciuculete era atat de bolnava”, au spus apropiatii barbatului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI