Close sidebar
Close sidebar

Transformarea spectaculoasa a Deltei Vacaresti! Adio gunoaie, case din chirpici si rromi cu carute! Parcul Natural e plin de plante, pasari, iar oamenii ies la plimbare VIDEO EXCLUSIV

Parcul Natural Delta Vacaresti, declarat arie protejata, s-a transformat spectaculos. Daca inainte era un adevarat focar de infectie, acum ti-e mai mare dragul sa faci o plimbare pe margine, printre copaci si plante.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Delta Vacaresti a ajuns o adevarata oaza de liniste si frumusete, chiar cand aproape nimeni nu mai credea ca se mai poate face ceva in acest sens.

Ani buni, zona a reprezentat un adevarat focar de infectie. Gunoaiele zaceau aruncate pe camp si se intindeau pana peste parapetul care delimiteaza parcul natural. Sobolanii si serpii faceau casa buna cu celelalte 90 de specii de pasari si mamifere identificate in Delta Bucurestiului. Plus gaini, porci si caini, acestia din urma la fel de agresivi precum stapanii lor, de etnie rroma.  Casele lor, ce erau ascunse prin vegetatia bogata si nu puteau fi vazute din strada, erau improvizate din materiale gasite la groapa de gunoi, dupa cum a scris WOWbiz.ro AICI.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Acum insa, lucrurile stau cu totul altfel, dupa amenajarea parcului natural. Delta Vacaresti e plina de verdeata, pomi plantati, plante, pasarile zboara deasupra lacului, in plus, e o curatenie de nedescris.


Privelistea minunata, linistea si miresmele plantelor atrag persoanele. Astfel, in fiecare seara, parinti cu copii ies la plimbare cu role sau biciclete, pe marginea parcului natural, iar indragostitii se plimba agale. Desi pe margine nu sunt banci, acestia se asaza pe verdeata, mai ales ca acum nu mai sunt gunoaie.

Conform locatarilor, in urma cu aproximativ o luna Printul Charles a vizitat Delta Vacaresti si a si plantat un plop alb. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI