Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din inchisoarea de stat din Texas si arata cum detinutul Michael Sabbie in varsta de 35 de ani a fost tratat de paznici in ultimele lui ore de viata.
Michael Sabbie fusese adus la penitenciar cu trei zile inainte sa fie gasit mort in celula lui, pe data de 22 iulie.
Imaiginile il arata pe detinut sprijinit de un perete si se plange ca nu poate sa respire.
Imediat apare langa el un paznic care il tranteste pe Michael la pamant. Acestuia i se alatura alti alti angajati ai inchisorii, iar unul dintre acestia ii pulverizeaza detinutului spray cu piper in fata, in ciuda faptului el ii implora sa il lase: "Va rog, nu pot sa respir. Am pneumonie!"
Paznicii il duc apoi pe detinut, ale carui haine au fost rupte dupa ce a fost trantit la pamant, la camera medicala. Apoi, imaiginile il arata pe Michael in timp ce este bagat sub dus de paznici, cu tot cu haine. Apoi este aruncat de acestia in celula lui, unde a fost gasit mort in dimineata urmatoare.
Familia barbatului a prezentat aceasta fimarea Departamentului de Justitie, care a decis sa nu ia nicio masura impotriva paznicilor inchisorii care au fost implicati in acest incident.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din inchisoarea de stat din Texas si arata cum detinutul Michael Sabbie in varsta de 35 de ani a fost tratat de paznici in ultimele

lui ore de viata. Michael Sabbie fusese adus la penitenciar cu trei zile inainte sa fie gasit mort in celula lui, pe data de 22 iulie.

Imaginile il arata pe detinut care se sprijinise de un perete si se plangea ca nu poate sa respire. Imediat apare langa el un paznic care il tranteste pe Michael la pamant. Acestuia i se alatura alti alti angajati ai inchisorii, iar unul dintre acestia ii pulverizeaza detinutului spray cu piper in fata, in ciuda faptului el ii implora sa il lase: "Va rog, nu pot sa respir.

Am pneumonie!"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Paznicii il duc pe detinut, ale carui haine au fost rupte dupa ce a fost trantit la pamant, la camera medicala. Apoi, imaiginile il arata pe Michael in timp ce este bagat sub dus de paznici, cu tot cu haine.

Dupa ce este scos de la dus, barbatul a fost aruncat de paznici in celula lui, unde a fost gasit mort in dimineata urmatoare.

Familia barbatului a prezentat aceasta fimarea  Departamentului de Justitie, care a decis sa nu ia nicio masura impotriva paznicilor inchisorii care au fost implicati in acest incident, relateaza Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si