Close sidebar
Close sidebar

Traume grave pentru mama de 24 de ani care si-a scapat fetita de la etaj! Ce s-a intamplat cu ea la cateva ore de la moartea micutei!

O fetita de un an si jumatate a murit, vineri dupa-amiaza, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al spitalului din Medgidia, acolo unde se afla internata impreuna cu mama sa. Femeia a lesinat, iar copilul a fost resuscitat zeci de minute, fara succes.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Directorul Spitalului Municipal Medgidia, Eugen Aglitoiu, a declarat, corespondentului News.ro, ca fetita respectiva s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgente impreuna cu mama ei vineri, la ora 13.30, copilul fiind ulterior internat in Sectia de Pediatrie.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Mama are traume grave si dupa accident a fost in stare de inconstienta
Dupa cateva ore, copilul a cazut de la etajul al patrulea al spitalului, acolo unde se afla Sectia de Pediatrie.

La scurt timp dupa incident, mama micutei a intrat in stare de soc si a fost transportata la urgenta. Femeia a lesinat si s-a aflat in stare de inconstienta.
Medicii spun ca tanara mama in varsta de 24 de ani va avea nevoie de consiliera psihologica multa vreme de acum incolo.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI