James Bailey isi va petrece urmatorii 32 de ani in spatele gratiilor. Kathryn avea doar 9 ani atunci cand parintii au inceput sa o lase in grija fratelui mai mare, care avea pe atunci 17 ani.

Din cauza meseriilor pe care le aveau, parintii celor doi stateau mai mult plecati. Doar ca in loc sa faca asta, James i-a distrus viata surorii sale, care nu a avut curaj timp de patru ani sa povesteasca iadul prin care fratele sau o obliga sa treaca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In fata judecatorilor, James a spus ca a facut asta "din curiozitate".
La proces a asistat si sora lui, care, cu lacrimi in ochi, i-a spus: "Voi fi marcata de aceste abuzuri pentru tot restul vietii mele. Nu voi putea sa uit niciodata ce mi-ai facut. Nu voi uita niciodata ce am simtit in acele zile intunecate".
"Am gresit ca i-am invinuit pe parintii nostri pentru ce mi-ai facut.

Tu esti singurul vinovat. Ei au avut incredere in tine si te-au pus sa ai grija de mine. A fost abuz sexual, nu curioazitate. Chiar crezi ca ceea ce mi-ai facut inseamna atat de putin?", i-a mai spus Kathryn fratelui sau la proces, relateaza news.com.au.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si