Fior Pichardo de Veloz locuieste in Republica Dominicana si mergea in SUA pentru a lua parte la nasterea celui de-al treilea nepot. Femeia mai calatorise in SUA si nu avusese nicio problema pana atunci. Ajunsa in aeroportul din Miami, politistii au suspectat-o pe femeia ca ar fi traficant de droguri si au decis sa o aresteze.

Doar ca acestia au crezut ca Fior, mama a trei copii, este de fapt un barbat. O asistenta medicala a vazut-o pe femeie si a stabilit ca este un barbat fara "caracteristici masculine traditionale", iar femeia a fost inchisa intr-o celula alaturi de 40 de barbati care fusesera si ei retinuti pe aeroport. Timp de 10 ore, femeia de 50 de ani a trecut printr-un adevarat calvar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Ea a fost hartuita sexual si amenintata de ceilalti detinuti. Pentru ca i-a fost frica sa mearga la toaleta, Flor a urinat pe ea.
Mai mult, gardienii au fortat-o sa se dezbace si i-au fotografiat organele genitale.

"Clienta mea a trecut printr-o experienta dezumanizanta si umilitoare. Ea a fost amenintata si hartuita sexual", le-a spus avocatul femeii judecatorilor.
In cele din urma, politistii au concluzionat ca femeia nu avea asupra ei droguri si au lasat-o sa plece.

Flor cere acum despagubiri de 5 milioane de la statul american si spune ca incidentul a traumatiza-o. Ea face terapie pentru a putea dapasi anxietatea pe care i-a provocat-o arestarea, scrie Daily News. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si