Close sidebar
Close sidebar

Trecem la euro. Este oficial. De când se face schimbarea

România are ca obiectiv trecerea la moneda euro în anul 2024, este anunțul oficial făcut de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, cu prilejul reuniunii Eurogrup și reuniunii informale a miniștrilor de finanțe, eveniment organizat la București.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

„România şi-a stabilit un obiectiv clar (de aderare la euro – n. r.) anul 2024. Chiar dacă suntem gata cu anumite cerinţe, totuşi decizia se ia la nivel european. România, în acest sens, are un plan foarte bine stabilit. Anul trecut, în decembrie, Guvernul a aprobat un astfel de plan, pentru trecerea la moneda euro. Noi ne ţinem de el, ne îndeplinim obiectivele, cum am făcut întotdeauna”, a spus Eugen Teodorovici, conform Agerpres.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Theresa May propune o amânare a Brexitului până la 30 iunie, Tusk propune până la un an

Potrivit unui comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene în România, cele două evenimente au loc la Bucureşti, în perioada 5-6 aprilie 2019, şi sunt organizate în contextul exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI