Potrivit unui comunicat de presa transmis, sambata, de Politia Romana, politistii din Bacau s-au sesizat din oficiu, in luna mai, cu privire la faptul ca mai multe persoane din comuna Gioseni ar fi fost victime ale unei inselaciuni.

In urma investigatiilor a reiesit ca aproximativ 30 de persoane ar fi fost convinse de doi frati, localnici, cu varste de 27 si 33 de ani, sa ii insoteasca in municipiul Bacau, sub diferite pretexte.

Acolo, persoanele erau duse la un magazin unde, cu sprijinul angajatilor, semnau contracte de achizitionare a unor telefoane mobile ori a altor servicii. Semnarea se facea fara a cunoaste continutul contractelor sau al angajamentelor de plata si fara a li se inmana victimelor un exemplar al contractului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din ancheta a rezultat ca bunurile achizitionate in baza acest contracte erau ridicate de cei doi frati si vandute, prin intermediul caselor de amanet sau in mod direct, informeaza news.ro.

In urma unor perchezitii facute la locuintele celor doi suspecti, ei doi barbati au fost retinuti, alaturi de o femeie de 26 de ani, cu sprijinul careia ar fi fost incheiate contractele. Acestia au fost pusi sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si