Potrivit Politiei de Frontiera, in jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, din judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara un cetatean bulgar in vârsta de 53 de ani, la volanul unui autocamion cu care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, mobilier din Turcia pentru o firma din Olanda, relateaza News.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera români si bulgari, a verificat camionul cu aparatul pentru detectarea batailor inimii, care a indicat prezenta unor persoane in interior. Totodata, politistii de frontiera au observat ca prelata remorcii era taiata in partea din spate. Astfel, a fost facut un control amanuntit asupra camionului, fiind descoperiti trei barbati, ascunsi printre piesele de mobilier. Barbatii, care nu aveau documente de identitate asupra lor, au spus ca sunt din Pakistan si au vârste cuprinse intre 25 si 48 de ani. Soferul a spus ca nu avea cunostinta de prezenta celor trei persoane in semiremorca.

Conform protocolului româno- bulgar, soferul, mijlocul de transport si cei trei migranti au fost preluati de Politia de Frontiera bulgara pentru continuarea cercetarilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si