Close sidebar
Close sidebar

Trei romani, declarati cetateni model de catre o primarie din Italia

Primaria din localitatea Pietrasanta, Italia, a atribuit astazi, 8 septembrie, orele 9.00 in cadrul sedintei Consiliului municipal, recunoasterea de cetateni model cu merite in comunitatea din care fac parte a unui numar de unsprezece cetateni straini, rezidenti pe teritoriul localitatii de cel putin 5 ani, precizeaza cotidianul luccaindiretta.it.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dintre cei unsprezece merituosi, trei sunt de nationalitate romana:

1. Ioana Maria Fratean (Romania);
2. Neboisa Andrei (Romania);
3. Ilie Cojocariu (Romania);
4. Gordon Flores Alejandro (Cile);
5. Moseichuck Chinelato Sidney Max (Brazilia);
6. Ana Gore (Republica Moldova);
7. Plesca Doina (Republica Moldova);
8. Aramram Zahra (Maroc);
9. Ajdid Kaountar (Maroc);
10. Marcu Flora (Albania);
11. Flora Nili (Albania).

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Toti cei unsprezece au o trasatura in comun: cu munca, seriozitate si responsabilitate au favorizat integrarea lor si a conationalilor in comunitatea din care fac parte si au abordat culturi adesea indepartate si diferite intre ele.
Premiile au fost acordate de primarul Massimo Mallegni si de presedintele Consiliului, Francesca Bresciani, impreuna cu liderii Rossano Forassiepi, Pietro Lazzerini, Michele Lari si Alberto Giovannetti la deschiderea adunarii municipale.

Pietrasanta este o comuna in provincia Lucca, regiunea Toscana din centrul Italiei cu o populatie de 24.298 de locuitori.
Romanii din provincia Lucca in anul 2016 erau in numar de 8.632 din totalul de 29.911 cetateni straini rezidenti pe teritoriul provinciei, ceea ce inseamna un procent de 28,9%.

Sursa: rotalianul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI