Victimele au fost legate de mâini și de picioare, apoi au fost agresate fizic. Tâlharii au plecat cu telefoanele acestora, dar și cu cheile de la mașină.

Caz de agresiune într-o pădure din Constanța

Cei șase agresori din Constanța au fost identificați și ridicați de către polițiști. Aceștia ar fi avut cagule pe față și au echipat mașinile cu semnale luminoase, asemănătoare celor de poliție, pentru a bloca mașina tinerilor.

Citește și: VIDEO- Revoltă a polițiștilor după ce un bărbat a agresat sexual o polițistă în Gara de Nord și a fost lăsat în libertate: „Nu putem să nu ne întrebăm cum ar fi reacţionat acelaşi procuror dacă în cauză era vorba despre o judecătoare şi nu o poliţistă”

Cei trei tineri din Mehedinți ar fi fost blocați de agresori într-o pădure între Băile Ferculane și Baia de Aramă.

Citește și: VIDEO- Violența în familie, un fenomen greu de stăpânit

Tinerii au fost legați, bătuți și deposedați de telefoanele mobile, dar și de cheia de la mașină. Un trecător a fost cel care a alertat autoritățile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Femeie de 20 de ani, împușcată și ucisă după ce a intrat pe o alee greșită în căutarea casei unui prieten

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie și lipsire de libertate, iar în urma audierilor doar unul dintre agresori a fost reținut pentru 24 de ore.

Scandal din cauza dedicațiilor: mai mulți tineri din două comune din Sibiu s-au luat la bătaie

Un scandal a izbucnit la un bal de Paște din Sibiu, acolo unde tinerii din două comune s-au luat la bătaie din cauza dedicațiilor.

Citește și: Un bărbat a fost împușcat la un cămin cultural din Brașov. Jandarmii au intervenit

Tinerii s-au luat la bătaie la un bal dintr-o comună din județul Sibiu, fiind nemulțumiți de melodiile cântate la petrecere.

Scandalul a izbucnit între mai mulți tineri din comuna Sadu și comuna Rășinari, cei din urmă fiind acuzați că primesc mai multe dedicații.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- O femeie a fost agresată sexual și amenințată cu bătaia, în Gara de Nord. Nimeni nu a sărit în apărarea polițistei: „Este în stare de șoc”

Deși au încercat să calmeze spiritele, nici iubitele acestora nu au reușit să împiedice bătaia. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar până în acest moment nu a fost depusă vreo plângere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si