Close sidebar
Close sidebar

Trei tineri din Buzau au amenintat cu un pistol de tip "airsoft" un sofer, in trafic

Trei tineri cu varste intre 15 si 22 de ani, din municipiul Buzau, s-au ales cu dosar penal dupa ce, in timp ce se aflau intr-o masina, in trafic, au intreptat un pistol de tip "airsoft" inspre un sofer.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Politiei Buzau, patru tineri care marti se aflau intr-un autoturism, pe un drum de exploatare situat intre localitatile Vadu Pasii si Buzau, fara a exista o situatie conflictuala in trafic, au scos un pistol si l-au indreptat spre un sofer, pentru a-l intimida.  

Barbatul s-a speriat si a sunat la Politie.

Politistii au depistat autoturismul in care se aflau tinerii pe drumul national 2B, pe sensul de mers spre municipiul Buzau.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In urma verificarilor efectuate, in autoturismul in care se aflau cei patru tineri, cu varste cuprinse intre 15 si 22 de ani, toti din municipiul Buzau, politistii au gasit un pistol de tip "airsoft", impreuna cu mai multe articole specifice, care ar fi fost procurate dintr-un magazin on-line.

Trei persoane au fost conduse la Politia Municipiului Buzau la audieri.

Politistii au stabilit ca cel care a scos pistolul si l-a indreptat catre sofer este un tanar de 22 ani.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru amenintare si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, pistolul si celelalte materiale fiind ridicate de politisti in vederea continuarii cercetarilor.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI