Brand-ul Guess isi are orginile in Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii. Fondata acum 38 de ani, compania produce piese vestimentare, incaltaminte, parfumuri si accesorii, precum si ochelari de soare, ceasuri si alte bijuterii.

La inceput, produsele pentru care era cunoscut brand-ul construit de fratii Marciano si, ulterior, impreuna cu un personal numeros si profesionist, erau pantalonii din denim. Urmatoarele produse lansate pe piata sub brand-ul Guess au fost ceasurile, urmand articole vestimentare pentru copii.

La 20 de ani de la lansare, compania a inceput producerea parfumurilor- de dama si pentru barbati, deopotriva.

Astazi, Guess colaboreaza cu artisti internationali, foarte populari. De asemenea, lanseaza pe piata colectii de calitate, speciale pentru cei mici, precum si pentru adulti, in colaborare cu personalitati cunoscute. Compania ofera clientilor sai ochelari de soare disponibili in diverse modele, cu lentile care protejeaza ochii eficient impotriva razelor soarelui.

Trenduri 2019 in materie de ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt un must-have in garderoba oricarei persoane. Acestia nu au doar rol de accesoriu care, odata integrat intr-o tinuta, ofera un alt aer pieselor vestimentare, ci sunt functionali, ceea ce face ca investitia clientilor sa fie binemeritata.

Anul acesta se poarta tipuri de ochelari, in diverse forme- rotunzi, patrati, hexagonali-, insa este important ca accesoriul sa dispuna de o lentila de calitate – ceea ce Guess garanteaza.

Pentru ca lentilele sa isi indeplineasca rolul, sunt utilizate tehnologii inovatoare.

Top 5 modele de ochelari de soare Guess pentru anul 2019

1. Geometric Sunglasses

Unul dintre cele mai ravnite modele de ochelari anul acesta este cel cu o forma geometrica abstracta. Confectionat din plastic de calitate, modelul de ochelari este disponibil intr-o nuanta de lila, gata sa accesorizeze tinutele vestimentare smart-casual.

Geometric Sunglasses

Lentilele sunt fabricate din policarbonat, care ofera protectie garantata impotriva radiatiilor solare. Acest material este recunoscut pentru durabilitatea pe care o are, ochelarii fiind rezistenti la socuri. Cu lentile care au un diametru de 55 mm, ochelarii de soare sunt potriviti pentru orice
forma a fetei.
Datorita culorii placute a ochelarilor, putem afirma faptul ca sunt perfecti pentru sezonul estival, iar forma interesanta a acestora scoate din banal orice tinuta. Accesoriul metalic din lateralul ochelarilor, logo-ul Guess, adauga un touch pretios.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

2. Ochelarii de soare JBalvin Cat’s Eye

Model de ochelari creat in colaborare cu artistul de muzica reggaeton si rap J Balvin, o persoana cu un stil vestimentar aflat mereu in trenduri – accesoriul este foarte cool si are un stil aparte. Ochelarii de soare Cat’s Eye ofera un aer misterios stilului vestimentar, precum si incredere doamnelor si domnisoarelor in tinuta pe care o poarta.

Cu design-ul sau interesant, modelul este disponibil in nuante de negru si alb.

J Balvin Cat's Eye Sunglasses

Confectionati din plastic si metal, ochelarii de soare au lentilele din policarbonat, ceea ce garanteaza rezistenta lor pe termen lung. Faptul ca lentilele nu au o forma foarte curbata permite purtarea accesoriului de majoritatea persoanelor, indiferent de forma fetei. In plus, datorita acestui aspect, exista mai mult spatiu intre frunte si rama.

Ochelarii nu doar ca arata extraordinar, dar sunt foarte functionali si datorita lentilelor de calitate, care protejeaza ochii impotriva radiatiilor solare.

3. Round Metal Sunglasses

Un model de ochelari de soare Guess foarte cool si de efect, accesoriul este disponibil in magazine in doua culori: roz si albastru. Sunt confectionati din metal si dispun de lentile din policarbonat – cel mai potrivit material in acest sens, datorita durabilitatii si a protectiei de 100% impotriva razelor directe ale soarelui.

Cu o rama atipica, perechea de ochelari poate accesoriza atat tinutele sport, cat si pe cele casual, insa calitatea este ceea ce face ca investitia sa fie una binemeritata.

Round Metal Sunglasses

4. Ochelari de soare Butterfly

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Confectionati din plastic de calitate si prevazuti cu lentile din policarbonat rezistente la soc,ochelarii de soare ofera doamnelor si domnisoarelor protectie garantata impotriva razelor UVB si UVA.

Este, fireste, un model elegant, cu detalii pretioase – trandafiri rosii si nuante de auriu, precum si logo-ul auriu al brand-ului atasat alaturi. Forma de fluture a ramelor ochelarilor confera tinutei acel element esential, cu ajutorul caruia totul prinde contur. Este un accesoriu care ofera incredere in sine celor care il poarta si un aer misterios deopotriva. 

Ochelari de soare Butterfly

5. Ochelarii de soare aviator

Un model la moda si anul acesta, clasic de altfel, este cel aviator. Potrivit tinutelor smart-casual, accesoriul confectionat din metal dispune de detalii interesante pe rama lentilelor. In lateralele ochelarilor se regaseste numele brand-ului asezat discret.

Lentilele sunt fabricate din policarbonat rezistent la posibile lovituri, care protejeaza impotriva razelor UVA si UVB care emit radiatii nocive si afecteaza pielea sensibila din jurul ochilor. Lentilele sunt gri, transparente si permit o vedere de calitate, fara sa impiedice observarea detaliilor.

Este un model de ochelari cool, datorita ramei abstracte si a modului in care designerii au ales sa aplice logo-ul atat lateral, cat si pe lentila, aproape insesizabil.

Ochelari de soare Aviator


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si