Acele bradului nu trebuie sa cada
Bradul trebuie sa aiba crengile ridicate si sa aiba o culoare verde inchis. Pentru a se vedea cat de proaspat e taiat acest brad trebuie sa strangi usor o crenguta in mana si trebuie sa observi ca acele sa nu iti ramana in palma.
CITESTE SI: Luna decembrie, luna cadourile. Trucurile comerciantilor prin care ne conving sa cumparam mai mult
Tulpina trebuie sa fie usor lipicioasa Atinge tulpina si crengile. Ele trebuie sa fie lipicioase, iar pe mana trebuie sa-ti ramana urme de seva.
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Crengile trebuie sa fie flexibile
Crengile, daca sunt indoite, trebuie sa isi revina la forma initiala.
Ambaleaza bradul intr-o plasa speciala
Crengile nu se vor lasa deloc in toata perioada in care bradul este depozitat.
Infige la baza tulpinii un cartof
Pentru a pastra bradul mai mult timp, ciopleste tulpina la baza si ascute-o pana incepe sa arate ca un tarus.
Infige aici un cartof mai mare si proaspat. Astfel, bradul isi va trage nutrientii din cartof si nu se va usca repede, noteaza cei de la
realitatea.net CITESTE SI: 5 trucuri de slabit demonstrate stiintific- Nu o sa dai gres cu ele