Acele bradului nu trebuie sa cada

Bradul trebuie sa aiba crengile ridicate si sa aiba o culoare verde inchis. Pentru a se vedea cat de proaspat e taiat acest brad trebuie sa strangi usor o crenguta in mana si trebuie sa observi ca acele sa nu iti ramana in palma.

CITESTE SI: Luna decembrie, luna cadourile. Trucurile comerciantilor prin care ne conving sa cumparam mai mult

Tulpina trebuie sa fie usor lipicioasa

Atinge tulpina si crengile. Ele trebuie sa fie lipicioase, iar pe mana trebuie sa-ti ramana urme de seva.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Crengile trebuie sa fie flexibile

Crengile, daca sunt indoite, trebuie sa isi revina la forma initiala.

Ambaleaza bradul intr-o plasa speciala

Crengile nu se vor lasa deloc in toata perioada in care bradul este depozitat.

Infige la baza tulpinii un cartof

Pentru a pastra bradul mai mult timp, ciopleste tulpina la baza si ascute-o pana incepe sa arate ca un tarus.

Infige aici un cartof mai mare si proaspat. Astfel, bradul isi va trage nutrientii din cartof si nu se va usca repede, noteaza cei de la realitatea.net

CITESTE SI: 5 trucuri de slabit demonstrate stiintific- Nu o sa dai gres cu ele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si