O nouă provocare este gata să te pună la treabă și să te facă să analizei cu atenție următoarea imagine! Animația de mai jos surprinde mai mulți copii într-un loc de joacă, dar ascuns este și un tigru. Tu îl poți găsi?

Găsește tigrul ascuns din imagine!

Încearcă să găsești tigrul ascuns în parc în doar 7 secunde. Specialiștii spun că doar 3% dintre cei care fac acest puzzle pot găsi rezolvarea corectă în timp util.

Astfel de puzzle-uri testează capacitatea de atenție și concentrarea utilizatorilor. În general, aceste teste de inteligență pot ascunde lucruri sau chiar ființe pe care utilizatorii trebuie să le identifice în imagine pentru a-și testa perspicacitatea.

Privește cu atenție imaginea: copiii se află într-un parc de distracții cu multe leagăne, tobogane și alte carusele. Unii dintre aceștia se joacă fotbal după cum arată animația.

Citește și: Iluzie optică. Numai 5% dintre oameni pot găsi doi oameni "mâncați de dragon" în imagine

În imagine se mai poate observa că sunt și părinții în parc, dar și o pisică care doarme liniștită pe o bancă. În afară de toate acestea exisă și un tigru care stă ascuns, iar utilizatorii acestui test trebuie să îl găsească într-un timp cât mai scurt.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Soluția la această iluzie optică este mai simplă decât te-ai fi gândit. Dacă nu ai reușit să identifici tigrul ascuns din imagine sau dacă vrei să vezi dacă ai răspuns corect, iată aici poți găsi răspunsul corect. Deși nu este dificil trebuie doar să fii atent la detalii și să împarți poza în mai multe bucăți, căci tigrul este ascuns în tufișuri. 

Citește și: Ai o inteligență peste medie dacă găsești inelul de logodnă ascuns printre ceasuri

Dacă tot nu ai reușit, noi îți dăm soluția corectă și îți spunem că în colțul din drepta jos poți vedea tigrul care stă ascuns pe care doar coada îl dă de gol. 

Dacă vrei să mai exersezi și să mai faci și alte teste, te provocăm să încerci să găsești tigrul ascuns printre zebre sau chiar peștele din iluzia optică în care o panteră doarme. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si