Close sidebar
Close sidebar

Tulcea: Aproape 90 de persoane, evacuate dintr-un bloc in urma unei actiuni de dezinsectie

Aproape 90 de persoane, intre care opt copii, au fost evacuate, joi, de catre pompieri, dintr-un bloc din municipiul Tulcea, in urma unei actiuni de dezinsectie ce a produs o mare cantitate de fum in imobil. Sase persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au suferit atac de panica.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor ISU Tulcea, pompierii au fost solicitati sa intervina, joi, la trei scari ale unui bloc din municipiul Tulcea, unde se inregistra o cantitate mare de fum.

Ajunse la fata locului, echipele au constatat ca fumul nu a aparut din cauza unui incendiu, ci dupa o operatiune de dezinsectie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pompierii au decis evacuarea tuturor persoanelor, fiind scoase din locuinte 87 de persoane, intre care opt copii.

In zona s-au deplasat si politisti si jandarmi, dar si un echipaj de ambulanta.

Sase persoane varstnice au avut nevoie de ingrijiri medicale din partea cadrelor medicale de pe ambulanta dupa ce au suferit atac de panica.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI