Close sidebar
Close sidebar

Tupeu dus la extrem. O primarita din Bihor a luat mita de 858 ori. A strans o suma fabuloasa

Un fost primar din judetul Bihor a fost trimis in judecata pentru ca ar fi primit mita de 858 de ori!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sarolta Porsztner ar fi cerut diversele sume de la angajatii din administratia locala, in schimbul acordarii unui spor de 350 de lei la salariu. Banii erau stransi periodic intr-un plic, iar procurorii spun ca suma a ajuns la 25.000 de lei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Procurorii sustin ca, in 2006, functionarii Primariei Salacea, care faceau parte dintr-un sindicat, au aflat ca o modificare legislativa le poate aduce un spor la salariu de 30%, iar pentru acordarea acestuia, primarul comunei trebuia sa initieze un proiect in Consiliul Local, informeaza Digi24.


Desi declaratiile au fost contradictorii, anchetatorii au concluzionat ca intre 2006 si 2011, fostul edil ar fi primit bani de 858 de ori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI