Close sidebar
Close sidebar

Tupeul soferului din Constanta, care s-a urcat cu Jeepul pe scari, a fost sanctionat de politie. Autoritatile s-au autosesizat

Dupa fapta si rasplata! Soferul tupeist, care ieri a urcat niste trepte de pe trotuar cu masina de teren, si-a primit pedeapsa. Dupa ce imaginile au devenit virale pe internet, politistii s-au auto-sesizat. Iata ce a patit individul.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile cu soferul care a escaladat scarile cu masina, au ajuns....direct pe biroul politistilor! Aroganta l-a costat pe individ un dosar penal.

Marius Niculescu, purtator de cuv IPJ: "Poltiistii din cadrul Biroului Rutier Constanta s-au autosesizat si au intocmit conducatorului auto, un barbat din municipiul Constanta, dosar penal pentru savarsirea infractiunii de distrugere"

Parte pagubita in dosar este chiar primaria Constanta, de care apartine drumul public pe care se afla individul cu masina. Priviit cum treptele se sfarama sub rotile autoturismului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro


Inainte sa faca o demonstratie 4x4, individul porneste dintr-o parcare. Da cu spatele si se indreapta spre o alee, unde se opreste chiar in fata treptelor. Acolo isi ia avant si porneste in tromba.

Cel mai probabil, soferul din imaginile filmate ieri a luat lectii de la smecherul  care asta-vara escalada treptele din statiunea Mamaia, cu bolidul de lux.

Pe atunci, intr-o seara aglomerata de weekend, individul acaparase un podet plin cu turisti! Apoi a intrat, cu tupeu, pe aleea ingusta din Satul de vacanta, destinata exclusiv trecatorilor. Soferul de 30 de ani are si el dosar penal. Luna trecuta politistii rutieri l-au prins ca circula pe strazile din constanta desi avea permisul de conducere anulat.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI