Close sidebar
Close sidebar

Turcu de la „Puterea Dragostei” atac dur la adresa Marianei: „Ai venit aici să faci circ! Tu nu ești femeie. Ești ogar!”

Un nou război a izbucnuit în casa „Puterea Dragostei”, între Mariana și Turcu. Concurenta susține că în emisiune ar trebui să vină fete și băieți necunoscuți, nu ca Roxana și Turcu care se cunosc de dinainte.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Aici vin băieți și fete străine. Tu pe Turcu l-ai cunoscut afara. Ce-s cu astea? Vreau și eu să-mi aduceți un băiat de afară, pe care îl știu.” a transmis Mariana de la „Puterea Dragostei”, nervoasă.

Citeste si: Ella și Bianca de la „Puterea Dragostei” în război total: „Ai grijă de iubițelul tău că s-ar putea să rămâi fără el”. Livian își apără iubita

Turcu de la „Puterea Dragostei” atac dur la adresa Marianei: „Ai venit aici să faci circ! Tu nu ești femeie. Ești ogar!”

Roxana Buzoianu a replicat către Mariana: „Dar care e problema ta? Mă cunosc cu cine vreau! Care e treaba ta mă fată, ești nebună la cap? Tu ești psihopată, îți faci filme în cap!”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Ella și Iancu de la „Puterea Dragostei”- ipostaze incendiare: „Am făcut-o...din plictiseală”. Vezi cum au fost surprinși cei doi și ce părere are Denisa, iubita concurentului

La cele auzite, Turcu nu s-a mai controlat și i-a spus Marianei de la „Puterea Dragostei”: „Ai venit să faci aici circ? Tu nu ești femeie, ești ogar! Dute de aici, băi ogarule!”.

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, în direct cu familia de ziua mamei lui. Nelson Mondialu dă replica: ”Vă dau aperitiv de sub burtă!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI